10 Mart 2012 Cumartesi

Camlica hali yikama yöntemleri

Bir uzman olarak halı temizlik şirketi, size bir iş olarak ne zaman iyi görünebilir temel sorunları bir anlayış olmalıdır. Halı temizleme çoğu zaman makine temizlik güçlü bir halı istihdam ama işinizi mükemmel yürütülmektedir emin olmak için yapılır, bu size müşterinin internet sitesi içinde adım önce halı bileşenleri ve Muhalifler temizlik biliyorum önerebilir.

Unutmayın: Halı temizleme yüzeyi ötesine geçer ve halı liflerinden enkaz ve toz temizleme.

Sadece gerçekten getirmedi bilincinde olması gerektiğini bazı sorunlar burada halı temizliği :

Bir operatörün yaptığı makine kurtarma yeteneğine sahiptir daha ilave su geçerlidir, bu önemli bir endişe olabilir çünkü sağ temizleme solüsyonu gelen su buharlaşır sonra halı üzerinde kirli su ve fazla deterjan kurur. Oradan, kurutulmuş deterjan kalıntısı çok daha toprak ve kum çekiyor. Yani, sert fonksiyonu tüm boşa gidiyor!

Suyun her damlası çevreleyen havaya halı tutam ve buharlaşır bırakır olarak yüzeye doğru onlarla birlikte su yakındaki damlacıkları çeker. Bu şekilde suggestions.Our temizleme işlemi için liflerin tabanından nem hamle toprak çözülmüş, asma ve su içinde emülsifiye geride elde ile sonuçlanmıştır. Su buharlaşır Çünkü halı liflerinin ucunda bu topraklar bırakır. Muhtemelen aksi halı kazık aşağı gizlenmiş olabilirdi Dirt artık iyi ve oldukça görünür.

Halı kötü yükleme süresi için gerildiğinde oluşur de zaman zaman temizlik sırasında ortaya çıkabilir ve bu olursa, o kadar düzeltme söz konusu olduğunda bırakmak iyi var. Biz endişeleri ile istemci bilgilendirmek, ama halı temizlendikten sonra nemli bir kaç gün stabilize olduğunda, dalgaların genellikle geri çözeceğine onları rahatlatmak gerek. Aslında, uygulayan, üretken halı temizliği için buharlı temizleme işlemi kullanabilirsiniz. Bu olarak, lif içine su artı bir temizlik maddesi bir cevap püskürtün ve halı temizliği bir holding yöntemi güçlü bir vakum kullanarak kullanılan cevabı ve toprak kurtarmak aslında gerçekten çok üretken. Gerçekte, kimyasal maddeler hiçbir kalıntı ile hızla nüfuz ve kir eradikasyonu istediğim düşünceler tutarak yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder