25 Şubat 2012 Cumartesi

Step Halı Yıkama

Pakev Step halı yıkama yapan firmamız step halı yıkama konusunda deneyimli personeli ile tüm istanbul ilçelerine hizmet vermektedir. Step halı yapısı ve teknik ve dokuma özliklerine göre faklı froseslerden geçmektedir. Yıkama konusunda uzmanlaşmış personelimizle,hijyenik ve sağlıklı bir fabrika ortamında, halılarınıza özel üretilmiş halı yıkama şampuanı ile yıkama işlemi gerçekleştirilmektedir. Biz Pakev Halı Yıkama olarak biz uzun yıllar sektördeki tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktayız. Step Halıları el dokuma halı grubuna girmektedir. Bizimle iletişiminiz halinde ücretsiz servisimiz ile step halı yıkama konusunda uzman personelimizle hizlere hizmet vermekteyiz.



Step halı yıkama işlemi diğer tüm halılardan farklıdır.Step halılar yapıları itibari ile de farklıdır.Yıkama işlemi esnasın da uygun yıkama işlemi uygulanmazsa hasar görebilir,ve bu hasar düzelmesi imkansiz olabilir.Genelde bu bozulmalar halı ipliklerinin bozulması,birbirine karışması,ipliklerin kopması veya halnın özelliğinin ortadan kalkması gibi unsurlardır.Step halıları yıkama esnasında kullanılan fırcaların sert olması da bozabilir. Step halı yıkama işlemi esnasında kullanılan halı yıkama şampuanının mutlaka bitkisel olması gerekmektedir.Bu konuda bilgi almak için pakev halı yıkama olarak bizi arayabilirsiniz.

Bize itanbulun neresinde olursanız olun ulaşabilirsiniz. 0216 443 10 04 numaralı telefonumuzdan arayınız.

24 Şubat 2012 Cuma

Halı yıkama çamlıca


Çamlıca halı yıkama sitemize hoş geldiniz.

Pakev sitelerinden birisi olan bu sitemiz çamlıca halı yıkama üzerinden de bizlere ulaşarak siparişlerinizi verebilirsiniz.

Türkiyenin en popiler halı yıkama kuruluşu olan halı yıkama sitelerimizle de lider konumda olan pakevdir.

Siparilerinizi hep telefon üzerinden hemde internet üzerinden yapabileceğiniz bize ait onlarca web sayfasını sanal alemde de görebilirsiniz. İşte onlardan biri üsküdar halı yıkama sitemizi sizlere sunuyoruz..

21 Şubat 2012 Salı

El Yapımı En İyi Antika Hali Yikama

Pakev Halı Yıkama firmamız, halı tamirini en az halı yıkama işi kadar kaliteli yapıyor. Kalite belgelerini verdiği her hizmet için geçerli tutan bu şirket el dokuması halıları bile tamir ederek İstanbul’daki vatandaşlara büyük hizmet sunmaya devam ediyor. El yapımı halılar birer sanat eseridir. Halı dokumanın ne kadar zor olduğunu duymuşsunuzdur ki bu durum halıların fiyatından da belli olur. El dokuması halıları tamir edebilmek kimi zaman halıları dokumaktan daha çok ustalık isteyebilir. Güvenebileceğiniz ve bu işte tecrübesi olan bir şirkete ihtiyacınız olacağından dolayı sizlere İstanbul’un ataşehir halı yıkama bölgesinde dükkanı bulunan Pakev Halı Yıkamayı tanıtmak istedik. Hizmetler Ataşehir bölgesiyle sınırlı değil tabi ki. 0216 443 10 04 numaralı telefonu arayarak bu güvenilir firmaya vereceğiniz işi konuşmaya başlayabilirsiniz. Verilen işlerin fiyatı ve teslim zamanlarını işleri verirken öğrenebiliyorsunuz. Genel olarak üç günde teslim yapan ve verdiği sözlerde duran Pakev’e işin içeriği hakkında bilgi sorabilir, halılarınızı nasıl bir sisteme emanet ettiğinizi onlardan da öğrenebilirsiniz. Sizlere burada kısaca bilgi vermekten geri durmayacağım yine de. Halının cinsine göre çeşitli sistemlere halılarınız götürülür. El yapımı ve antika halılar ise makina harici bir sistemde bireyler tarafından itinayla temizlenir. Standart halı yıkama işleriniz, kalitesi kanıtlanmış makinalarda profesyönelce halledilirken overlok işleriniz de yılların tecrübesiyle kusursuzca tamamlanacaktır. Taşıdığı tüm belgeleri hakeden Pakev uzun yıllar daha İstanbullulara bir telefon kadar yakın bir halı yıkamacı olacak. Firmamız ümraniye halı yıkama fabrikası ile en modern teknolojiyi kullanarak tüm istanbullulara hitap edebilen alanında öncü bir firmadır.

19 Şubat 2012 Pazar

En iyi camlica hali yikama

Elinizde Hereke yada step halınızmı var. Bunları heryere emanet edip yıkatamam mı diyorsunuz. Çözüm ayağınıza geldi. Firmamızın özel olarak geliştirdiği hereke ve step halı yıkama teknolojisi sayesinde gözünüz arkada kalmadan en iyi sonuçları elde edeceksiniz. İddalıyızki bu işte bizden iyisi yok!Çünkü deneyimli personelimiz şimdiye kadar bu tür halıları yıkarken hiç bir problemle karşılaşmadı. Aynı titizliği el dokuması halılarınızı yıkarkende gösteriyoruz. El dokuması halı yıkarken dikkat edilmesi gereken bu tür halıların boyaları makine ile yıkandığında bir birine karışmaktadır bu yüzden böyle halıları elde tek tek yıkıyoruz ve ıslatılan halıyı hemen temizleme ve kirlerinden arındırma işlemine geçiyoruz. Bu işlem bittikten sonrada hemen gelberi ile vakit kaybetmeden duruluyoruz. Halınızı bu kadar özenle yıkadıkdan sonra diğer aşamalardada aynı özeni göstermek artık bizim önceliğimizdir. Narin halılarınız yıkandıktan sonra sıkma makinesinden geçip iyice durulanır ve kurumaya hazır hale gelir. Kurutma işlemide diğer işletmelerin aksine dışarıda kirin pasın içinde değil kapalı hijneik kirin pasın ulaşamadığı yerlerde yapılmaktadır. Dahasıda var halınız kuruduktan sonra onu özenle rulo şeklinde kıvırıp dışınıda taşınma esnasında ona bulaşabilecek kirlerden arındırmak için şeffaf koroyucu örtülere sarıyoruz. Sizde böylelikle halınızı kullanmasanız bile bu koruyucu rulo içerisinde yıllarca temiz ve hijyenik saklayabileceksiniz. Tüm bu anlattıklarımızdan sonra eğer kafanızda hala soru işaretleri kaldıysa gelin tesisimizi kendi gözlerinizle görün. Bu işde bizden iddalısı yok!İddalıyız çünkü işimizi gerçekten bilerek ve çok kaliteli yapıyoruz. İnanmazsanız müşterilemiz size referan olabilir.

12 Şubat 2012 Pazar

HALI YIKAMADA KULLANILAN DETERJANLARI

harita Halıyıkamada kullanılan deterjanların etkisi nedir?Nasıl deterjanlar kullanılır? Halı yıkama fabrikalarında özel deterjanlar kullanılır.Etkili,lekeyi anında çıkaran,mikropları öldüren maliyeti yüksek özel deterjanlar kullanılarak halılarınız yıkanır. Halı yıkama deterjanları,halı yumuşatıcı ve güzel koku verici şampuanlar istanbul halı yıkamada kullanılır.Tabi güzel yıkamada etki,deterjanlardan çok kullanılan özel halı yıkama makinalarıdır.Bu makinalar üstün gücü ve performansı ile halılarınızı yıkayarak,hijyenik hale getirir.Sdece yıkamada değil,kurutma da kurutucu makinalarla halılarınızı hem kurutulur ,hem de kurutulurken mikroplar tamamen yüksek ısı ile yok olur. Oysa ki evlerde hortum suyu ile yıkanan halılarınız ,ne kadar güçle,deterjanla yıkarsanız yıkayın,tam olarak hijyenik seviyeye gelemez.İnsan gücü malisef,makinaların gücünden çok daha düşük seviyededir. Bu sebeple,halılarınızı olsun,koltuklarınızı olsun halı yıkama fabrikalarında yıkatmayı tercih edin.Su parasına vereceğiniz parayı ve emeğinizi de hesap ederek halılarınızı halıyıkamalara teslim ediniz.

11 Şubat 2012 Cumartesi

Çamlıca Halı Yıkama

Halılar Ne Kadar Sürede Yıkanmalı Halılar her 12 ayda bir yıkanması gerekir gerekiyor. Bu yağ filmi halı discolors kadar kalın olmadığını sağlar. Kendinizi canlı veya her 18 ayda bir daha sonra sadece iki büyük olasılıkla yeterli olacaktır. Sizin beş çok daha fazla varsa, o zaman büyük olasılıkla her 6 ayda bir halı yapmak gerekecektir. Profesyonel İş Fırsatları halıları temizlemek için profesyonel bir işe dikkate almak gerekir. O bir uzman profesyonel bir temizleyici neden eğitimli olmasıdır ve onlar hangi tür temizlik halı için çok iyi bileceksiniz. Uzman ağır su ve deterjan ile halı sprey ve ardından, otomobil içinde bir tanka su ve yağ emmek için kullanılan bir sıcak su ekstraksiyon yöntemi ile gelecektir. Durumunda bir halı yıkama buharlı temizleme makinesi, kira ve derin temiz bir almazsınız kiralık ekipman yanlısı ekipman olarak yaklaşık olarak güçlü olmadığını anlamanız gerekir kendi halı yapmak için belirler. Ayrıca, bu nedenle kiralama ne fark emin bu makinelerin bazı halı zarar verebilir gerçekleştirmek gerekir. Güçsüz Perakende Kiralar perakende kiralama halı temizleyicisi dikkatlice seçin çünkü bu eksikliği güç anlamını çok ıslak ve su kadar emmek için yeterli gücü bir halı kadar kara olabilir. Bu halının zarar bitebileceğini. Her gün ya da haftalık vakumlama, halı, temiz ve yeni görünür ama kir, enkaz ve bu döküntüler ile yağlı filmi mevduat halı korumak için yeterli değildir yaptığı hiçbir soru var. Yağlı enkaz kaçınamaz. Pişirme buhar, hava, ayak dipleri, evcil hayvan, diğer yerlerde bir ev sahibi ile birlikte geliyor. Yani sık sık, halıları temiz gerekir. Yapılan en iyi istanbul halı yıkama iş elde etmek için bu halı temizleme ipuçlarını izle